Et team af specialister

Med speciale inden for hver sit område

Vi er team af specialister, der har specialiseret sig inden for hver sit område

Vi dygtiggøre os løbende med kurser, så vi kan følge med udvikling i skønheds branchen. KLINIK CÀVI startede op som Laserspecialisten i 2014, men blev til klinik càvi i 2016 hvor vi fik vores dejlig klinik i Søndergade 29, 6000 Kolding. Vi har renoveret lokale og facade og gjort stedet til en hyggelig klinik i lyse farver og træ tema.

Ejer af klinikken og Permanent makeup artist

Anne Göransson

Anne Göransson er  uddannet lægeeksamineret hudterapeut, hun er ejer af klinikken. Hendes speciale er Permanent makeup og tatoverings fjernelse. Anne er uddannet af de bedste i Danmark. Diana hvas og Majken Villefrace. Hun mestre microbladning og maskine hvor hun ofte laver Nano bryn med ombré shape. Anne har specialiseret sig i anatomi og sygdomslære.  Anne har været i New york for at tage kursus i at fjerne tatoveringer og har fjernet tatoveringer i over 6  år og det er stadig en del af hendes behandlinger. 

Laserspecialisten

Stefan Göransson

Stefan er ejer af klinik Cávi sammen med Anne som han er gift med. Sammen har de 3 klinikker, hvor Stefan står for Laserspecialisten Aarhus og Laserspecialisten AAlborg. Stefan er også i kliniken i Kolding . Der står han får Tatoverings fjernelse og fedt frysning.

Vippeteknikker

Anna Lukawska

Anna er  vippeteknikker med rigtig mange års erfaring. Anna er kun at booke hos os hver torsdag fra 9-18.30. Anna har speciale i volume. Så smukke lette volume vipper skal man lede længe efter.

Vippeteknikker og bryn stylist

Ela ( Elzbieta)

Ela er vores dygtige faste vippeteknikker. Hun kan bookes i alle hverdage og hver anden lørdag.Ela laver både single lashes og hybrid style. Ud over det laver Ela henna bryn og lash lift. Ela er meget professionel og dygtig til sit fag.

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Søndergade 29 
6000 Kolding