SELVFORKÆLELSE MED

Exuviance

Alle kan bruge Exuviance

Produkterne og ansigtsbehandlingerne fra Exuviance er udviklet med det formål at hjælpe huden i dens naturlige eksfolieringsproces, stimulere cellefornyelsen og genfugte i dybden.
Resultatet er en hud, som har et smukkere yngre og sundere udseende.
Exuviance ansigtsbehandlinger, som suppleres af daglig brug af vores hudplejeprodukter, forbedrer ujævnheder i huden, f.eks. fine linjer og rynker, ujævn pigmentering og tørhed. Desuden midskes forekomsten af urenheder, bumser og akne.
Problemfri hud har også godt af regelmæssige ansigtsbehandlinger, så huden kan blive ved med at være fin, og så forekomsten af fine linjer, rynker og tørhed minimers.
Vores Læge eksamineret Kosmetolog Anne er autoriseret Exuviance forhandler og er specialt uddannet i vores hudplejesystem fra Exuviance, og hjælper dig gerne med at vælge produkter og ansigtsbehandlinger, som passer netop til din hudtype.

Baggrund

Exuviance er et af de mest veldokumenterede produkter på markedet. Det er en medicinsk dermatologisk virksomhed Neostrata, der står bag.
Dermatologer og plastik kiruger over hele verden anvender produkterne. Det er professorene Dr. Eugene van Scott og Dr. Ruey Yu, der har udviklet Exuviance. Det er dem der opdagede AHA teknikken, som har revolutioneret den moderne hudpleje som vi kender idag.
De har mere end 120 patenter verden over, og mange kosmetiske virksomheder f.eks. Eéste Lauder, Elisabeth Arden, L’Oreal og md-formulation leaser Exuviance’s patenter. Men naturligvis har Exuviance selv beholdt godbidderne i virksomhedsen egne produkter.

Retinol peeling

NYHED!!
Exuviance Retinol Peel – en højeffektiv klinikbehandling med synlige resultater.

En helt ny avanceret A-Vitamin Peeling, der løfter din hudpleje til et helt nyt niveau.

– forbedrer hudens struktur, linjer og rynker
– fornyer huden
– mindsker fine linjer og rynker
– minimerer ujævn pigmentering
– øger spændstigheden
– effektiv imod akne.
– minimere synligheden af akne-ar

Retinol Peel påføres på klinikken og vaskes af derhjemme. Enkelt og effektivt til dig.

Denne behandling er velegnet til de fleste, men er du ny på klinikken anbefaler jeg, at du booker en gratis konsultation først.

Baggrund

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Adelgade 4
6000 Kolding