Skinpen behandling

Skinpen behandlingen er op til 400 gange mere effektiv end ved almindelig påsmøring af creme på huden. De mikroskopiske punkteringer af huden bryder nogle mikroskopiske blodårer lige under hudens overflade, og skaber dermed ideelle betingelser for elastin- og kollagenproduktionen. Øget produktion af disse er en forudsætning for en foryngelse af hudens udseende.

Hold huden ung

SkinPen hjælper huden til at holde sig ung. Du behøver ikke et ansigtsløft for at se yngre ud. Denne behandling med skinpen bygger på den videnskabeligt dokumenterede effekt kaldet Collagen Induction Therapy, også kaldet CIT. Den nye metode består i at kollagen-opbygningsprocessen stimuleres ved at prikke mange tusinde små huller i underhuden. Underhuden reagerer på det ved at skabe nyt kollagent væv i en proces som tager ca. 4 uger. collagen væv er en del af alle menneskers normale underhud, men tykkelsen af det collagen lag bliver mindre, jo ældre man bliver, det er årsagen til at der opstår fine linjer og rynker i huden.CIT går ind og styrker kollagenlaget, og er dermed med til at styrke huden, så den igen bliver glat og ungdommelig.

Muligheder med SkinPen

Anti – rynkebehandling

Man vil se en umiddelbar effekt allerede efter første behandling – men der er behov for flere behandlinger for et optimalt resultat. Varigheden af effekten kan variere fra person til person, men det er realistisk at det er 1 – 2 år.

Målet med behandlingen er at friske huden op, fjerne fine linjer og reducere rynker.
Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt et aktivt serum som smøres på huden. Behandlingen kræver ikke lokalbedøvelse. Men hvis du kommer en halv time før, kan du få smurt bedøvelse på.

Umiddelbart efter behandlingen vil huden være rød og varm. Dette aftager i løbet af ca. 3 timer og er helt væk efter 12 – 18 timer.

Allerede under behandlingen kan der ses en umiddelbar effekt – og denne er optimal dagen efter behandlingen.

Behandling af Acne ar

Man vil allerede efter første behandling kunne se en effekt – men den maksimale effekt vil først være til stede efter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil kunne få fjernet arrene helt, men man vil minimere synligheden af disse væsentligt. Selv små pircing huler kan blive mindre.
Billederne her er før og efter billeder på kurforløb med SkinPen behandlinger! Der er lavet 6 behandlinger med 3 ugers mellemrum. Resultaterne taler for sig selv!

Behandling af strækmærker

Der vil i forbindelse med behandlingen blive brugt en creme med en effekt mod strækmærker.
Huden vil efter behandlingen være rød og hævet – en reaktion som vil forsvinde i løbet af 1-2 døgn.
Realistisk og anatomisk set vil man aldrig kunne fjerne strækmærkerne helt, men man vil kunne minimere synligheden og irritationen af dem meget væsentligt. Der kræves ca 2-5 behandlinger. Strækmærker vil kunne reduceres med 80 %

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Adelgade 4
6000 Kolding