Permanent makeup

Når du beslutter dig for at få lavet permanent makeup er det en god ide  at du har fået så meget meget viden omkring Permanent makeup som muligt. Det sikre dig at du er forberedt på det der skal ske og det sørger for at du er afstemt i holdhold til dine og vores forventninger. Book gerne en gratis konsultation inden behandling hvis du har mulighed for det.

Info om permanent makeup

Formålet med Permanent Makeup er ikke at erstatte en kraftig optegning af bryn med makeup. Permanent Makeup er bedst egnet til at forbedre og forme et bryn på naturlig vis og vil aldrig kunne konkurrere med almindelig makeup i farvestyrke og udtryk. Det er vigtigt at understrege, så man ikke bliver skuffet. Er man vant til at tegne sine bryn  meget mørk op, vil man derfor ikke slippe for dette, men til gengæld bliver det hurtigere og nemmere, da formen er lavet og man så bare behøver at fylde ekstra farve ovenpå.

Det er desuden vigtigt at være helt indforstået med, at man som udgangspunkt ikke kan udøve mirakler på 1 behandling og at et behandlingsforløb altid består af flere behandlinger, inden man ser et jævnt og færdigt resultat efter heling.

Permanent makeup holder 3-5 år i gennemsnittet. Holdbarhed kommer  and på om din hudtilstand og hvordan du behandler din hud.  Fedtet hud, atopisk eksem, kræver ofte flere opfyldninger end normal til tør hud. Helt ung hud kan også have brug for opfyldninger oftere. De har en sindssyg god immunforsvar som prøver at frastøde pigmenter. Permanent makeup holder bedst hvis du ikke kommer ind over dine bryn hver gang du renser dit ansigt. Meget sol  bleger dine bryn. En god ide er at bruge solcreme eller solhat når du er udsat for direkte sol.

Du skal vide at det mindst kræver 2-3 behandlinger før du kan forvente et færdigt resultat.

Permanent makeup pigmenteres i epidermis som er det øverste hudlag. Det kan ikke sammenlignes med en tatovering fordi en tatovering er dybere og indhold i blæk er noget helt andet. Så bare fordi du har en tatovering som holder godt , er det ikke ens betydende at permanent makeup vil gøre det samme. Huden er i øvrigt anderledes i ansigtet end på kroppen.

Der kræves  en opfyldning en  gang i året for at holde farven holder sig pæn. Vi har enkelte kunder som kommer oftere. Det skyldes at de frastøder pigmentet mere end andre.

Vigtigt inden du booker behandling

Der er nogle ting du skal være opmærksom på at  vi ikke kan behandle på.

  • Gammel PMU (lavet i anden klinik) Send billede inden behandling.
  • Medicinsk behandling (kemo)
  • Solbrændt hud ( Tag ikke sol på dagen 3 dage før)
  • I medicinsk behandling for akne, tetacylin eller andre betændelsestilstande her under Pencilen
  • Graviditet (bedst 6 mdr. efter)
  • Amning (bedst 6 mdr. efter)

Inden behandling

På selve behandlingsdagen, skal du udfylde og underskrive nogle formularer vedr. dit helbred og alt hvad der ellers kan have indflydelse på behandlingen. Her er det afgørende at du opgiver de fuldstændige korrekte oplysninger til os, af hensyn til sikkerheden ved din behandling.

Inden behandlingen, vil du få påført bedøvelsescreme på det område der skal behandles. Denne bedøvelse vi bruger skal sidde på huden i ca. 30 min. Tiden er medregnet i din behandlings tid Herefter vil vi måle op og du vil blive bedt om at godkende optegningen og fortælle hvis der skulle være tvivl om noget. Såfremt at der er lidt rettelser ifht. dine ønsker, vil disse blive foretaget og du vil blive bedt om at godkende igen. Behandlingen påbegyndes først når du har godkendt formen og vi er enige om, at det er den rette form til dig, taget din ansigtsform og knoglestruktur i betragtning.

Efter behandlingen vil du højst sandsynligt være mere eller mindre hævet og rød i området og farven vil oftest fremstå mørk og markant. Hævelsen fortager i løbet af 1-2 dage og rødmen ligeså. Farven vil dog blive yderligere markant i dagene efter, dette skyldes ganske enkelt helingsprocessen og oxidering af farven samt at der dannes en sårskorpe på området. Af disse årsager, kan man heller ikke vurdere det endelige resultat på dette tidspunkt og man er således nødsaget til at væbne sig med tålmodighed og undlade at “panikke” over den mørke farve og blot lade helingsprocessen ske i det tempo, som er naturligt. Når såret er faldet af kan de se ud som om farven er grumset eller meget forsvundet. Farven vil typisk falme 40-60% afhængig af behandlingsområdet og den teknik der er benyttet.

Efter ca. 3-7 dage vil sårskorpen gradvist falde af i små flager og farven kan, på dette tidspunkt, se en smule transparent og lys ud. Nogle tror fejlagtigt, at der ingen farve er tilbage på dette stadie af helingsprocessen. Dette skyldes, som regel at huden er helt ny og derfor en smule lyserød. Huden skal herefter have tid til at “bygge sig op” til normal tykkelse igen, nøjagtig ligesom når et almindeligt sår heler og skorpen falder af, så er huden også en anden farve (lyserød), indtil huden er helt færdig med at hele og ligesom ved almindelige sår, så er det vigtigt at man ikke piller i det og/eller hiver sårflagerne af, da dette kan resultere i, at man hiver farven med ud og i værste fald kan man være uheldig at danne arvæv. Den komplette heling af huden er ca. 28-45 dage afhængig af hudtype, helbred, livsstil og alder og først herefter vil den endelige farve være synlig og det er samtidig også først her, man kan vurdere hvor man har mistet farve, hvor meget farve der er forsvundet og hvor der skal fyldes mere farve på. Det er af afgørende betydning, at du som kunde, forstår at en behandling med Permanent Makeup ALTID er en proces som kræver minimum 2-3 behandlinger og det er påkrævet at man får foretaget en opfyldning  4-6 uger efter din behandling. Har du betalt for 2 behandlinger fra start og kommer først 6 mdr. Vil du muligvis skulle starte forfra og din behandling gå tabt. Husk derfor at få lavet dine bryn eller læber færdige inden for 4 mdr.

Vi bruger Li pigmenter og Phibrows pigmenter som er et kvalitets pigment

Klik her for priser!

Anne har flere professionelle kurser i Permanent makeup bag sig. Anne har taget sin grund uddannelse hos Majken Villefrance fra Nouveau art og Elite scandinavian i 2016. Her er der bestået 2 eksamener plus en grundig farve teori og kendskab til huden og kontraindikationer. Hun er uddannet i Powder brow, Nano teknikker og ombre magic.

Anne har også været på kursus ved Diana Hvas. Hun har bestået og fået sit certifikat og er PHI BROWS artist.  I 2016 Hun er udannet i Microblading som er hairstroke. Anne har været i London hos Agnes permanent makeup og tage master kursus i både bryn og helt nye læbetekniker. 

 

PÅ billedet under her se både bryn og læber lavet af Anne

Afbuds politik

Vi har travlt og der kan til tider være ventetid på permanent makeup  behandlinger. Af denne årsag fører vi også en stram afbudspolitik, uden undtagelser.

Annullering af tidsbestilling SKAL ske via mail (info@klinik-cavi.dk) eller på telefon 3120034 SENEST 24 timer før behandlingen.. Ved senere afbud faktureres man 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse eller afbud samme dag faktureres man den fulde behandlingspris.

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Adelgade 4
6000 Kolding