Nail makeover

Det handler ikke kun om at få lavet pynt på negle eller at forlænge korte negle. Det handler om at få æstetiske pæne  hænder, som man ikke skjuler. Det handler om at føle sig feminin uanset om du er til det enkelte elegante look eller vildt design, om du er til korte negle til hverdagen eller måske lange negle til en helt særlig dag.

   

Med faglig dygtighed, kreativitet og mange års erfaring indenfor negle branchen yder Olga en særlig omhyggelighed for detaljer og forkæler sine kunder til fingerspidserne - bogstavelig talt. Hun mestrer mange teknikker og sætter en faglig ære i at holde sig opdateret på de nyeste trends indenfor negle. 

    Olga arbejder  med flere forskellige systemer og mærker, som giver mulighed at tilpasse behandlinger individuelt og finde den bedste løsning til netop dine negle og ønsker. Hun specialiserer sig  i negle med "problematikker" og udfordringer og gør lidt ekstra for at dine negle bliver fine og du bliver lykkelig. Så tøv ikke at kontakte os! 

    Under booking finder du den fulde liste af alle behandlinger, beskrivelser samt priser. På nye negle og nail art er der 5 dages garanti. Fortrudt farvevalg, form eller nail art hører ikke under garantien. Ved neglebehandlinger tager vi kun imod kontanter og MobilePay. Når du kommer til behandlinger, accepterer du at vi tager billeder af dine negle undervejs. 

New style vs classic style

Der findes to måde at lave en forlængelse: classisk (salon) style og new style.

Salon negle er god gammel klassisk metode at lave negle, hvis din neglepladen er god nok pæn i forvejen ( f.eks. dine negle er slanke og vokser lige ud).

New style er moderne opbygningsteknik som giver den bedste resultat i hensyn til holdbarhed og udseende af negle. Med denne teknik ser negle mere naturlig ud, har en flot kurv og stor styrke.

Metoden er velkendt i verden, men desværre absolut en nyhed i Danmark. Vi siger “desværre”, da det er rigtig mange kvinder ved ikke stadig, hvor smukke deres negle kunne være.

New style negle har mange fordele:
-perfekt form.
-stor styrke, reduceret negle sårbarhed.
-​​stresszonen er maksimalt forstærket
-korrektion af neglelinjens forvrængede retning (hvis nødvendigt).
-modstand mod fysisk stress.
-visuel korrektion af neglepladensfejl og skader
-minimal risiko for brud og revne på neglespidsen.

 

Obs! Før behandlingen

Vi forbeholder os ret til at nægte at udføre service, hvis man har vorter, svamp, skadet hud på behandlings området eller smitsomme sygdomme.

Olier og cremer anbefales ikke samme dag som behandlingen finder sted.

Undlad lange bade lige før behandlingen. 

For at få mest mulig ud af behandlingen er det vigtigt at undgå unødig forstyrrelser under selve arbejdet. Daglig neglepleje er også med at opnå det smukkeste resultat og spare unødig tid ved opfyldning , da jeg kan koncentrere mig på opbygning og design i stedet for at bruge ekstra tid for forberedelse af neglene/ neglebåndene.

Man bliver ofte helt forblændet af, hvor lange ens negle kan blive , når man har gele på. Man bliver de for lange, bliver trykket for stort og du risikerer at geleen begynder at "slippe" uden at du kan se det. Så husk om regelmæssig opfyldning. Jeg anbefaler opfyldning hver 3.-4. uge. Ved længere tid er neglene mindre stabile og udgroningen er meget tydelig. 

Faktorer, der kan påvirke holdbarheden eller kræver ekstra opmærksomhed:

 • hormonal ubalance, p piller, stærk medicin, graviditet,amning
 • allergi, blodsygdomme, diabetes, kræft, epilepsi, astma, psoriasis eller andre hudsygdomme
 • fysisk krævende arbejde, sports aktiviteter, højt aktivitetsniveau, håndtering af mønter og masser af papir, arbejde med tastatur, langt bad, handsker i lang tid.
 • kemiske stoffer, tryk knapper eller lynlås, åbning af dåser osv.

 

Obs! Efter behandlingen

Holdbarheden af gele negle varierer fra person til person og hvor godt man passer neglene og overholder den anbefalede vejledning/pleje.

For at opnå den optimale holdbarhed husk at passe på dine negle efterfølgende.

 • Udsæt ikke dine negle for stor belastning
 • Undgå at pille rundt i kanten af neglen, da du kan provokere geleen til at slippe.
 • Rens neglene med en blød neglebørste, brug aldrig skarpe eller spidse genstande under neglene.
 • Klip aldrig i hverken naturnegle eller gelenegle, da det skaber en spænding, som får negle til at flosse.
 • Brug en sandpapirsfil, som er beregnet til det og aldrig en metalfil.
 • Riv aldrig den kunstige negl af den naturlige negl. Ved at gøre dette vil du også fjerne flere lag af den naturlige negl, hvilket vil resultere i tynde og beskadigede negle.
 • Beskyt dine kunstige negle mod for meget vand, rensemidler og andre kemikalier ved at anvende gummihandsker til rengøring, opvask mm. 
 • Nogle geleer ændrer farver (gulner eller falmer), når de udsættes for uv-lys (kraftig sol syd på eller fra solarium). Du må gerne beskytte neglene ekstra med en top lak med uv-filter.
 • Plej neglebåndene med olie dagligt. Negleolie, som masseres ind i neglebåndene, holder på fugten og blødgør neglebåndene, så de ikke revner og holder en pæn kant.

Husk, at gele negle ikke er et værktøj, men et smykke. Jo bedre du passer på dem, jo længere bevares det friske udseende og det flotte resultat.

Vi værdsætter din støtte på facebook og instagram.

Made with care

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Søndergade 29 
6000 Kolding