Diamantslibning

Diamantslibning

Diamantslibning har en meget bred vifte af fordele, da denne type behandling adskiller sig fra de andre diamantslibnings behandlinger, da denne type slib er mere effektiv og dybdegående, end hvad man normalt ser på andre klinikker.

Ved at fjerne det øverste cellelag i huden på en kontrolleret måde, får man de aktive celler nede i huden til at danne flere nye, friske og fuldt ud funktionelle hudceller

Disse nye celler vandre derefter op til hudoverfladen og erstatter de gamle, hudceller der er blevet fjernet.

Når det anvendes på en kontrolleret måde, i et behandlingsforløb, fremmer kosmetisk microdermabration hudens cellefornyelse og dermed bliver tætheden og strukturen i underhuden og overhuden forbedret. Fjernelsen af de døde hudceller på overfladen stimulere også hudens bindevæv til at danne friske nye kollagen og elastin fibre.

(Generelt fjernelse af de øvre cellelag i huden øger hudens optagelses evne)

Dette gør microdermabration til en ideel døråbner for huden, så den bedre optager aktive ingredienser bla. Alfahydroxysyrer og klinisk professionel masker i behandlingsforløbet

Ved at stimulerer hudens naturlige regenererings proces, kan der med microdermabrasion opnås positive og langvarige resultater for en bred vifte af hudproblemer, såsom:

  • Hud med dårligt blodomløb
  • f.eks. ryger hud
  • Hud med en beskadiget barriere
  • Hud med store porer eller ardannelse (efter at akne udbrud er helet)
  • Rynker, tab af spænstighed og elasticitet
  • Uren hud, acne, og hudorme
  • Overfladiske solskader

Vi anbefaler og hjælper dig gerne

Vi anbefaler et kur-forløb af 4 behandlinger, med 7-10 dages mellemrum. En behandling koster 625,- varighed ca 60 min.  På den måde opnår du de bedste resultater og vil derefter kun have behov for en behandling ca, én gang om måneden, for at opretholde og booste det flotte resultat, så huden på længere sigt bevares sund, frisk og strålende. En god hudpleje rutine har stor betydning for både hudens udseende og dit velbefindende. Vi tager hensyn til din hudtype, hudens behov, årstiden og dine vaner, når vi anbefaler produkter og behandlinger til dig. Det er vigtigt for os, at du får den hudpleje og de behandlinger, som er allerbedst til netop din hud.

Vi er eksperter i det, vi laver, og vi hjælper både nybegyndere og rutinerede hudplejebruger med at få en finere hud!

Kontakt os gerne! Sammen finder vi den behandling du har behov for…

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Adelgade 4
6000 Kolding