Hårfjerning med laser

Slip for uønsket hår - for altid. Smid diverse hårreduktionsmidler, voksecreme eller shavere ud og få fjernet dine uønskede hår med Ellipse, hvor på kroppen du måtte ønske det.

Som Danmarks største og mest erfarne firma på området, udføres alle vore behandlinger af specialuddannede  Hanne Mohring,  under kyndig vejledning af ansvarshavende læge i Dermatologi Flemming Andersen.

 

Ellipse anvendes til permanent hårreduktion af mørke hår. Da metoden afhænger af melaninet (farvestoffet) i håret, kan lyse, røde og grå hår ikke fjernes med denne metode.

For personer med mørk hud kan behandlingen gennemføres, men lysstyrken vil skulle sættes lavt og resultatet vil være mindre.

Ved mørke hår og lys hud må man påregne minimum 8 behandlinger, på enkelte områder også flere. Efter 6-8 behandlinger vil man i gennemsnit finde 60-80 % reduktion af hårvæksten.

Såfremt hårene er lysere og huden mørkere må man regne med flere behandlinger. Man må ikke regne med at blive 100 % hår fri, da lysere og fine hår ikke kan fjernes. Fine hår optager ikke tilstrækkeligt med lys, til at der kan dannes den varme i hårsækken som ødelægger hårvæksten. Derfor kan fine hår ikke fjernes selv om disse hår indeholder farve.

For mænd er behandlingen ikke helt permanent, idet testosteronproduktionen gør, at mænd vil have lidt hårvækst hele livet igennem. Der må derfor påregnes vedligeholdsbehandlinger for at opretholde et tilfredsstillende resultat.

Ellipse behandlingen er skånsom og næsten smertefri. Behandlingen foregår ved brug af lys, som absorberes i det enkelte hårs farve. Lyset omdannes via farven til varme, en proces som ødelægger hårrodens evne til igen at producere hår. Hårreduktion med Ellipse foregår ved, at lyspulser med høj energi sendes ned gennem huden, hvorefter lysenergien afsættes som varme i hårsækkene. Hårsækkene bliver således “brændt af” og kommer ikke igen.

Ved behandlingen mærkes en prikken i huden, men det er intet i forhold til den velvære du opnår ved at få fjernet generende mørke hår i ansigtet, på ryggen, under armene, på benene, i bikinilinjen eller tanga/brazil.
For at opnå det fulde udbytte af en Ellipse-behandling skal man undgå at bruge andre hårreduktionsmidler en måneds tid før behandlingen (man kan dog barbere hårene). Det er ligeledes vigtigt, at man undgår at blive solbrændt før og under behandlingen. Efter Ellipse-behandlingerne vil din generende hårvækst være væk, og du vil føle dig bedre tilpas og mere velplejet end nogensinde før.

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Søndergade 29 
6000 Kolding