Fjernelse af tatoveringer

At fjerne en tatovering kan være vanskeligt. Men i de fleste tilfælde kan det fjernes, med den rigtige laser. Der vil ikke komme arvæv med den laser vi anvender. Det giver meget sjældent ar. Ofte når man ser ar efter et færdig behandlet forløb, er det fordi tatoveringen har været stukket for dybt. Vi har fjernet tatoveringer i 6 år og fuldt mange forløb til ende. Det betyder at vi er blevet ret gode til at vurdere hvilke tatoveringer der rent faktisk kan forsvinde. Det er ikke alle tatoveringer der kan komme 100% væk. Vi kan vurdere din tatovering ved en konsultation.

I klinikken i Kolding har vi en TRI-BEAM q switch laser. Det er en yderst professionel laser, som bruges i vores branche hele verden over. Den bliver også brugt af læger fordi den også har professionelle egenskaber inden for hud og rynke behandling.

Vi fjerner tatoveringer med laser

Tatoveringsfjernelse foregår ved, at laseren bliver rettet mod tatoveringen. Strålen er en høj intensiv pulserende lysstråle, som trænger ned gennem huden til blækket uden at beskadige de øverste hudlag. Blækket nedbrydes af lyset og bliver til små partikler. Disse små partikler bliver udrenset gennem lymfesystemet af kroppens immunforsvar. Efter  ca 6-8 uger er du klar til din næste behandling. Vi aftaler en ny tid fra gang til gang. Eller du kan booke online.

Det tager oftest mellem 6 -10 behandlinger at fjerne din tatovering med vores laser. Farver som grøn og blå er meget svære at få væk. Laseren, vi fjerner din tatovering med, er en Q-Switched laser af bedste kvalitet. Den er 60% kraftigere end andre gode lasere, hvilket betyder, at du skal have færre behandlinger, og at du hurtigere kan se en effekt.

Til konsultation stiller vi dig nogle spørgsmål om din tatovering og dit helbred. Vi fotograferer din tatovering, så vi kan sammenligne før og efter billeder i forløbet. Vi gør selvfølgelig ikke noget uden dit samtykke. Når du har får en laserbehandling sprænges blækket til mindre fragmenter. Det er dit immun system der sørger for at udskille blækket. Makrofager er en  celletype bestående af de hvideblodlemmer. Makrofager er de så kaldte ”skraldemænd” der rydder op når din krop har brug for det.  Det gør de også når du får en laserbehandling. Hos nogle mennesker arbejder de hurtigere end hos andre. Det kan hverken du eller vi ændre i. Der er ikke noget du kan gøre for at processen skal gå hurtigere.

Hvis du er du ryger kan det tage længere tid at fjerne en tatovering, da det påvirker blodcirkulation og immunforsvar. Laseren sender lysenergi gennem huden og sprænger blækket i bittesmå partikler, som makrofager ( kommer fra de hvide blodlemmer)  fjerner sammen med andre affaldsstoffer. Lymfe systemet  hjælper med rense blækket ud. Styrken indstillles individuelt afhængig af hudtype og tatoveringsdybde.
Efter 1-2 behandlinger kan styrken skrues op.  Styrken vi vælger, er nøje vurderet fra hvor meget blæk der er i huden hvor tatoveringen er.  og om der er farver i, eller flere lag blæk.

Under behandlingen køler vi området med en Cryo 6 skin cooling system, som blæser kold luft på behandlingsområdet.  Det er med til at lindre smerter og gøre processen mere behagelig.

Vi begynder altid med at tjekke om lysstyrken er passende til din hud samt til den tatovering, der skal behandles. Derefter går vi i gang. Vi tager altid behandlingen i dit tempo, så hvis du vil holde en pause, siger du blot til. Det tager kun få sekunder fra laseren rammer huden til det er overstået.. Efter en behandling køler vi altid området. Du er altid velkommen til at tage et billede af din tatovering og sende på 31 20 00 34 så sender vi en pris retur.

Klik her for priser!

Læs mere om vores tatoverings fjernelse på vores anden hjemmeside https://laserspecialisten.dk

Priser på behandlinger

350,- pr. behandling

400,- pr. behandling

500,- pr. behandling

750,- pr. behandling

1.500,- til 2.000,- pr. behandling

Se vores før og efter billeder

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Adelgade 4
6000 Kolding