Fjernelse af permanent makeup med laser

Du kan få fjernet gammel permanent makeup hos os. Det koster 500,- pr behandling.  Ofte kræver det fra 3-6 behandlinger. Vi har rigtig mange kunder som vælger os som klinik, til lige netop den behandling, fordi Anne har 6 års erfaring inden for laserbehandling af bryn. Hun kender de fleste pigmenter der findes på markedet og ved hvordan de  reagere på laser. Du er velkommen til at komme ind til en gratis konsultation hvor hun vurdere om vi kan fjerne dit permanent makeup/blæk.

RØDE BRYN: Bryn kan blive røde med tiden. Det er ofte fordi rød kan være det mest stabile i pigmentet. Når pigmenetet er ved at gå væk ses den røde farve som er tilbage. Bryn kan også blive røde hvis du har en varm hudtone. 

Vi kan sagtens fjerne røde bryn. Normalt kræves der ku  1-2 behandling for at fjerne det røde i huden. Med mindre det pigment er meget syntetisk i så fald kræver det en del behandlinger. Spørg Anne ved konsultation, hun kan fortælle dig om det er til at fjerne.


Ofte stillede spørgsmål om fjernelse af makeup med laser

HVORDAN SER JEG UD EFTER EN LASERBEHANDLING:

Lidt eller mere hævet, der kan være lidt blodsprængninger. Vi køler det lige efter behandling. De fleste er bare lidt hævet i et døgns tid.  Sart hud eller mange lag blæk kan give blære/sår men ingen panik hvis du undgår at pille i det vil del hele fint op uden ar.

GØR DET ONDT:

Ja det gør lidt ondt.  Vi tilbyder altid at komme ind og få bedøvelse på 30 min før. Det tager 40 % af smerten . Mange får dog behandlingen uden bedøvelse fordi det kun tager 5 sekunder på hvert bryn.

HVOR TIT MÅ JEG FÅ EN LASERBEHANDLING PÅ MINE BRYN:

Vi anbefaler at du får en behandling hver 6-10 uge. Det vurderes individuelt. Pigmentet/blækket bliver udskilt inde fra og den proces tager tid. Ved nogle længere tid en hos andre. Det kræver tålmodighed.

MÅ JEG TEGNE MINE BRYN OP I MELLEN TIDEN:

Ja det må du gerne, det gør de fleste når farven begynder at forsvinde

GIVER BEHANDLINGEN AR:

Nej behandlingen giver ikke ar overhovedet.

SKAL JEG FJERNE MINE HÅR INDEN BEHANDLING:

Hvis du har rigtig meget hår på dine bryn skal du fjerne det eller trimme det ret kort. Hårene bliver hvide nogle gange når laseren rammer hårene. Det forsvinder igen efter nogle timer. I sjældent tilfælde kan håret falde af. Det vokser ud igen.

HVOR LANG TID TAGER DET FØR MINE BRYN ER HELT VÆK:

Det er individuel. Jo mere blæk du har, jo flere behandlinger før det er væk. Jo dybere det er pigmenteret jo flere behandlinger kræves der.   Din alder har også noget at sige. Jo ældre vi bliver jo svære er det at få væk.  Er du ryger kan du forvente flere behandlinger. Det tager typisk 2-6 behandlinger hvis det er semi permanent makeup. Er det tatoverings Blæk så tager det min. 5-10 behandlinger. Der skal gå 6-10 uger mellem behandlingerne. Jo længere tid du venter mellem behandlingerne, jo mere blæk forsvinder der. Det kan tage fra 3 mdr. op til 1,5 år alt efter type blæk og dybte det er pigmenteret i.

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Søndergade 29 
6000 Kolding