Fedtfrysning – Clatuu 360°

Side deller, ridebukselår, og topmave er velkendte problemområder. Sådanne fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betingede og forsvinder ikke ved slankekure og motion.

Clatuu er et ikke-kirurgisk indgreb, og behandlingen foregår mens du læser, slapper af eller arbejder på din pc. I gennemsnit fjernes 20-25 % af fedtlaget pr. behandling*.


Fedtfrysning er ingen slankekur

Fedtfrysning er ingen slankekur, men en metode til at fjerne de stædige fedtdepoter. Hvis du ikke ønsker en egentlig kirurgisk operation, og du er normalvægtig eller let overvægtig, kan vi tilbyde at fryse fedtet væk med Clatuu.

Ved hjælp af en kontrolleret nedkøling af fedtvævet starter en nedbrydning af selve fedtcellerne. Nedbrydningen løber over flere uger, og det fulde resultat ses efter 2-3 måneder. Hud, muskler, blodkar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden.

Fedtfrysning er den nyeste teknologi inden for fedtreducering uden kirurgi. Der er stort set ingen bivirkninger ved behandlingen.

Man kan få det lidt dårligt efter behandlingen og der kan forkomme blå mærker og nogle få oplever at huden kan gøre lidt ondt et par uger efter behandling, men det er yderst sjældent.

Clatuu har et indbygget sikkerhedssystem, som sikrer at der ikke opstår forfrysninger eller skader.

Oplev  CLATUU 360° surround freeze hos KLINIK CÀVI i Kolding. Vi er den eneste klinik i Jylland som har denne nye teknologi!

Vores unikke CLATUU 360° surround fryseteknologi til fedtreduktion, leverer kontrolleret afkøling hurtigere og jævnt til målrettede områder, så du kan fryse og fjerne uønskede fedtceller uden kirurgi eller nedetid.

Den helt nye CLATUU 360° surround frysemetode, med højere afkølings teknologi, giver dig hurtigere resultater.

Cryolipolysis er en forholdsvis ny metode, hvor man ved nedkøling af fedtvæv starter en naturlig nedbrydning af fedtcellerne på behandlingsområdet. Behandlingen er smertefri, selvom der de første par minutter kan være lidt ubehag, når håndtaget sættes på. Der er ingen faste før behandlingen, og derfor er denne metode også egnet til dig med diabetes. I mange tilfælde er denne metode også effektiv mod appelsinhud, som vil få en mere ensartet overflade.

Behandlingen er ikke en slankekur, men en hjælp til at komme de genstridige fedtdepoter til livs. Så længe vægten holdes konstant, vil resultatet af fedtfrysningen holde. et godt tip at du bevæger dig lidt ekstra og spiser lidt mindre af de usunde ting. På den måde virker det bare endnu bedre. Vand udvider sig i volumen, når det kommer i nærheden af frysepunktet. Lige som når du sætter en flaske vand i fryseren, og den revner. Dette sker fordi vandet har nået frysepunktet.

Vand udvider sig i volumen, når det kommer i nærheden af frysepunktet. Lige som når du sætter en flaske vand i fryseren, og den revner. Dette sker fordi vandet har nået frysepunktet.

Det samme princip bliver anvendt til vandet i fedtceller i denne behandling.
Op til 80 procent af en fedtcelle er vand. Så teknikken er, at bringe væsken fra fedtcellerne så tæt på frysepunktet, som muligt.
Dette gør at væsken i cellen udvider sig, og derefter bryder Cryolipolysis mekanisk cellen ned.

Når cellen er brudt kan fedtcellen ikke repareres, og udskilles derfor naturligt med lymfesystemet.

De fedtceller, som er døde under behandlingen, de er væk én gang for alle. Så hvis en person har fået en behandling på maven, og efterfølgende tager 5 kilo på, så vil fedtet ikke sætte sig på samme måde igen, men husk på, at de bagved liggende fedtceller stadig kan vokse, hvis man øger vægten.

Denne behandling kræver ikke kirurgi, der er ingen smerte forbundet med behandlingen, og derfor heller ikke brug for bedøvelse. Ingen nåle, ingen nedetid, og arbejdet kan genoptages lige efter behandlingen. Kun fedtcellerne rammes, og hverken huden eller andet væv, bliver påvirket.

Fedtfrysnings behandlinger

Fedtfrysnings behandlinger udføres hos udvalgte klinikker og dermatologer. Det er ikke nødvendigt at have en lægelig uddannelse, for at udføre denne slags behandlinger. Der er ingen ophelingstid efter behandlingen, og som patient kan du gå tilbage til dit arbejdet, lige efter din behandling. Under behandlingen bliver fedtet på det udvalgte område, forsigtigt suget ind i en særlig kop-formet mundstykke med vakuum. Vær opmærksom på, at der kan forekomme blå/røde mærker på det behandlede område. Dette er dog ufarligt, og forsvinder igen. Det er individuelt hvor længe disse mærker kan forekomme på huden, alt afhængig af hudens tilstand. Det tager omkring 40 – 60 minutter pr. behandling, alt efter hvilket område på kroppen der behandles.

Det er en smertefri, og ikke invasiv reduktion af fedtbuler, der giver varige resultater.

Man råder dog dem med større områder af fedt til at overveje andre typer behandling, da denne her behandling er bedst til for eksempel kærlighedshåndtag, fedtpuder på ryg, lænd, lår og mave.

Fedtfrysning er egnet til alle raske personer, med kun få undtagelser!!

KONTRA INDIKATIONER: HVORNÅR SKAL JEG FRAVÆLGE DENNE TYPE BEHANDLING:

  • Ved ødemer i kroppen
  • Nedsat nyre og lever funktion
  • Hvis dit udrensnings system ikke fungerer optimalt
  • Dårligt hjerte, (hvilket påvirker ødemer i kroppen)
  • Personer med meget lidt fedt, eller meget løs hud
  • Gravide eller ammende kvinder
  • Overvægtige med et BMI over 30
  • Personer der tager blodfortyndende medicin
  • Personer med kulde allergi
  • Personer med fremmedlegemer i kroppen, f.eks. brok net.

SELVE BEHANDLINGEN

Behandlingen starter med, at du måles på det område, der skal behandles. Drejer det sig om inderlår, skal du være opmærksom på, at der skal bookes to tider lige efter hinanden, da vi kun kan behandle et inderlår ad gangen, pga. håndtagets størrelse.

Området, der skal behandles, smøres med allergivenlig gel.
Området du ønsker behandlet, suges ind i et stort mundstykke (minder lidt om en støvsuger). Herefter begynder afkølingen. Du kan læse, eller høre musik under behandlingen. Behandlingen varer 40 – 60 minutter. Behandlingen må ikke afbrydes, så det er vigtigt at få ordnet toiletbesøg før behandlingen starter. Når behandlingen er slut, vil huden føles kold, men det varer ikke længe før hudtemperaturen føles normal igen. Du kan umiddelbart efter behandlingen fortsætte dine gøremål – også motion. Der kan forkomme lette smerter når vi sætter applikatoren på, efter ca 5 min har du vænnet dig til det og smerten aftager.

*Vi understreger at behandlingen med fedtfrysning ikke garanterer samme resultat for alle, og skal ses som individuelt, hvor resultaterne kan variere fra person til person.

Efter behandling:

Efter behandlingen vil huden være rød i op til en time. Der er risiko for blå mærker eller blodudtrækninger, men det forsvinder igen. Det er forskelligt, hvordan huden reagerer efter behandlingen. Huden kan være følelsesløs i en periode, og der kan opstå milde til moderate smerter. Vi anbefaler, at du husker at drikke lidt ekstra væske i dagene efter behandlingen. Nogle oplever hævelse, ømhed, prikken og kløe i huden de efterfølgende 10-20 dage.

Op til 5 % oplever ‘late onset pain’. Det er en smerte, der kan opstå 3-4 dage efter behandlingen. Det kan opleves som en brændende, stikkende og prikkende smerte i det behandlede område. Det er en reaktion fra nerveenderne. Tilstanden kan vare i 5-7 dage, i nogle tilfælde lidt længere. Vi anbefaler, at du binder noget stramt om området og eventuelt lægger noget kølende på huden. Tilstanden er aldrig permanent, men den kan føles ganske ubehagelig. Hvis du skulle opleve late onset pain efter en behandling, beder vi dig kontakte os, så du kan få gode råd til, hvordan du skal forholde dig. Der kan være lidt ømhed, og snurren i huden efter behandlingen. Det er helt normalt og aftager i løbet af de næste par uger. Mange oplever allerede at det er væk dagen efter.

Klinik Cávi tilbyder gratis kontrolundersøgelse efter 30-90 dage på vores klinik i Kolding.. Her vil du igen blive målt. Ønsker du behandlingen gentaget for større effekt, aftaler vi dette.
Afhængig af fedtvævstykkelse og hvor stor reduktion der ønskes, skal der behandles mellem 1-3 gange. Der skal gå mindst 3 måneder imellem behandlingerne.

Før og efter billeder af fedtfrysning

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Adelgade 4
6000 Kolding