Et team af specialister

Med speciale inden for hver sit område

Vi er team af specialister, der har specialiseret sig inden for hver sit område

Vi dygtiggøre os løbende med kurser, så vi kan følge med udvikling i skønheds branchen. KLINIK CÀVI startede op som Laserspecialisten i 2014, men blev til klinik càvi i 2016 hvor vi fik vores dejlig klinik i Søndergade 29, 6000 Kolding. Vi har renoveret lokale og facade og gjort stedet til en hyggelig klinik i lyse farver og træ tema.

Ejer af klinikken

Anne Göransson

Anne Göransson er Ejer af klinikken. Hun står for Permanent makeup. Anne er uddannet af de bedste i Danmark. Diana hvas og Majken Villefrace. Hun mestre microbladning og maskine hvor hun ofte laver Nano bryn med ombré shape. Anne har taget uddannelse som Hud terapeut. Hun står for ansigst behandlinger, både de klassiske og de mere special. Anne har været i New york for at tage kursus i at fjerne tatoveringer og har fjernet tatoveringer i snart 6 år og det er stadig en del af hendes behandlinger. 

Laserspecialisten

Stefan Göransson

Stefan er ejer af klinik Cávi sammen med Anne som han er gift med. Sammen har de 3 klinikker, hvor Stefan står for Laserspecialisten Aarhus og Laserspecialisten AAlborg. Stefan er også i kliniken i Kolding . Der står han får Tatoverings fjernelse og fedt frysning.

Sygeplejerske

Trine Mau

Trine Mau er sygeplejerske i Klinikken. Hun er kun i Klinik Cávi 2 gange om måneden. Til daglig er hun at finde på Aros Privat Hospital. Trine Står for Hårfjerning med laser, fjernelse af pigmentering, fjernelse af karsprængninger, fillers og behandling af  acne/ar. Trine har 12 års erfaring. Hun har top professionel udstyr og er meget populær og er næsten altid fuld booket. Trine og klinik Cávi er sammen godkendt af rådet for patient sikkerhed / SST. med læge Ole Momsen som er ejer af Aros Privat hospital.

Vippeteknikker

Dominika

Dominika er vores dygtige vippeteknikker. Hun Står også får Farve og retning af bryn. samt Hendes populære Henna bryn. Dominika Står for nogle special ansigts  behandlinger bla. BB GLOW.

Body SDS behandler

Cassandra

Cassandra er autoriseret Body SDS behandler  hos klinik cávi og registreret alternativ behandler (RAB). Det er kropsbehandlinger Cassandra står for. Cassandra er hos klinik Cávi 3 gange om måneden.

Du har ret til selvforkælelse

Book en tid

6142 7600
info@klinik-cavi.dk
CVR. 35840877

Klinik Cavi
Søndergade 29 
6000 Kolding